Nyheter

Nytt avtal till rawit AB

20140314
6 Kommuner i Nordvästra Skåne tecknar ramavtal för IT-tjänster med rawit AB

”För oss är vårt ramavtal med rawit AB en mycket viktig pusselbit i vår upphandling av kvalificerade IT-konsulter och tjänster” säger Kurt Grönsund upphandlingsstrateg som för 6 K’ s räkning utfört upphandlingen. 

Tack vare avtalet med rawit AB får vi tillgång till en professionell och oberoende leverantör på marknaden med ett brett spektrum av verksamhets-, management- och ITSM kompetens, fortsätter Kurt Grönsund. 

Vi är mycket glada och känner oss privilegierade att 6 K har valt oss som leverantör säger Fredrik Holmqvist, VD i rawit.

Detta förtroende som Kommunerna i Nordvästra Skåne ger rawit är ytterligare ett bevis för att vi som ett spetskompetensbolag har möjlighet att ta denna typ av affärer på en tuff marknad.
”Med rawit och deras erfarenhet och kompetens kan de hjälpa oss att bygga och utveckla vår gemensamma IT verksamheter i våra kommuner framöver.” säger Kurt Grönsund. 

Avtalet omfattar kommunerna Bjuv, Klippan, Perstorp, Svalöv, Åstorps och Örkelljunga och gäller under 2år. 

För mer info kontakta: lina.wideland@klippan.se eller fredrik.holmqvist@rawit.se
_________________________________________________

 2013-10-15 Lärorik dag i Lund på Atea´s IT-Arena. rawit deltog på heldags konferensen IT-Arenan i Lund med många intressanta föredrag.
 
_________________________________________________________________________

2012-09-16 Kunddag med rawit på Hylliekroken GK i strålande sol. Stort och smått, långt och kort, duff och topp, korv och kaffe. Alla lärde sig något nytt och hade en rolig upplevelse med rawit. Tack alla ni som kom och förgyllde våran da

_________________________________________________________________________
2012-05-29 Öppet hus 25 Maj! Tack alla ni som kom och hälsade på oss den 25/5. Vi hade en härlig dag med mycket skratt och intressanta diskussioner.

_________________________________________________________________________

2012-04-23
rawit erbjuder sina kunder en unik funktion inom tjänsteleverans. Vi ger kunden möjlighet att sätta ihop sin egen unika tjänsteleverans utifrån rawit´s tjänstekatalog. Sätt ihop din egen meny som passar ditt behov.


2012-05-10
rawit levererar en ”Multikonsult” som kan ha olika roller, omfattning och teknisk kompetens. rawit ger Kunden möjlighet och frihet att ”designa” sin multikonsult beroende på vad kunden har för önskemål, uppdragets innehåll och teknikområde. Detta för att skapa samförstånd, kvalité och kundvärde i verksamhetens leveranser. Man kan likna det med en ”Tolk”  som har en ”Helikoptersyn” mellan de olika leveranslagren i ett företag eller verksamhet

´